SKUPINA NAJSTNIKI

Od 12. do 14. let

Vaje potekajo enkrat tedensko, dve šolski uri, od 17.30 do 19. ure. Sreda.

Ta starostna skupina, ki jo prevevajo hormoni, prve ljubezni in prvi sramežljivi pogledi čez plot odraslosti je zaradi vsega naštetega zelo specifična. Naša energija je predvsem usmerjena na to, da preko igre in improvizacije oživijo zanimive situacije in like, ki so plod njihove neskončne domišljije. Prekipevajočo energijo usmerjamo v gledališki izraz preko katerega se začnejo spoznavati s kreativnim procesom, ki so mu priča med nastajanjem gledališke predstave. Soočijo se z neskončnimi možnostmi, ki jih "preoblečeni" v različne like lahko živijo na odru.

Skupina se javno predstavi na dveh produkcijah. Prva javna predstavitev je krajša javna improvizacija, ki se navadno zgodi v dnevih ali v drugi polovici januarja ali prvi polovici februarja. Druga javna predstavitev je gledališka predstava, ki premiero doživi v drugi polovici junija.

Cena 55 eur.

Za vse informacije o skupinah, ki vas zanimajo a jih na spletni strani niste našli, se obrnite na Samanto ali Urško ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Če imate želje glede dneva poteka gledališke šole ali ure nam vse to napišite ali povejte, ker samo na tak način se bomo lahko v okviru možnega lahko približali vašim željam.