Skupina ŠTUDENTJE IN ODRASLI

Vaje potekajo enkrat tedensko, tri šolske ure, od 19.15 do 21.30. ure. Torek.

Odrasli in študentje se preko govornih improvizacij seznanijo z raznolikostjo in drugačnostjo dramske govorice, ki jo v vsakdanjem življenju ne uporabljamo ter jo je potrebno na vajah osvojiti in predvsem razumeti. Z igralskimi improvizacijami pa začnejo na novo odkrivati delovanje, gibanje lastnega telesa ter oživljati čutno prepoznavo. Na tak način se začne preobrazba v dramski lik ter posledično študija gledališke predstave.

Skupina se javno predstavi na dveh produkcijah. Prva javna predstavitev je krajša javna improvizacija, ki se navadno zgodi v dnevih ali v drugi polovici januarja ali prvi polovici februarja. Druga javna predstavitev je gledališka predstava, ki premiero doživi v drugi polovici junija.

Cena 80 eur.

Študentska cena 68 eur.

Za vse informacije o skupinah, ki vas zanimajo a jih na spletni strani niste našli, se obrnite na Samanto ali Urško ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Če imate želje glede dneva poteka gledališke šole ali ure nam vse to napišite ali povejte, ker samo na tak način se bomo lahko v okviru možnega lahko približali vašim željam.