Skupina MALA TALIA

Od 9. do 11. let

Vaje potekajo enkrat tedensko, dve šolski uri, od 17.30 do 19. ure. Torek ali četrtek.

Ta starostna skupina je specifična zaradi skorajšnje odraslosti a hkrati še otroškosti. Otroci v tej skupini se na določenih ravneh še spogledujejo z mlajšimi vrstniki a hkrati so želje in misel že usmerjeni k starejšim vrstnikom. Oni se tako kot njihovi mlajši vrstniki spoznavajo z gledališčem, vlogami in besedili reko govornih in igralskih improvizacij. Igra počasi prepušča prostor gledališki igri v svoji "resni" obliki. V tej starostni skupini je velik poudarek na gradnji samozavesti, drži in jasni misli, ki jo izražajo in živijo na odru, kajti trema in zavedanje sta tu večja in bolj prisotna kot pri mlajših otrocih.

Skupina se javno predstavi na dveh produkcijah. Prva javna predstavitev je krajša javna improvizacija, ki se navadno zgodi v dnevih ali v drugi polovici januarja ali prvi polovici februarja. Druga javna predstavitev je gledališka predstava, ki premiero doživi v drugi polovici junija.

Cena 55 eur.

Za vse informacije o skupinah, ki vas zanimajo a jih na spletni strani niste našli, se obrnite na Samanto ali Urško ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Če imate želje glede dneva poteka gledališke šole ali ure nam vse to napišite ali povejte, ker samo na tak način se bomo lahko v okviru možnega lahko približali vašim željam.